Starbucks

Trots mitt dåliga intryck av starbucks igår så fikade vi på starbucks idag med. Det blev en chailatte till mig. Det var lite sötsliskigt i början men trots allt rätt god. Emilia presenterade den för mig :)

Sen åkte jag ch Emilia till (där de finns affärer) och där hittade ja en kjol.
Sen skulle Emilia jobba så jag lyckades själv ta mig hem med meron, beställa en baugett ch köpa cola och kaffe + hitta hela vägen hem . :) Lyckans ost. nu ska jag äta och sen e d snart dags för Fransk Tv

Fika på stan

Gårdagen bestod av en promenad till en kyrka som ligger vid montrematre eller ngt liknande. (det med namn är ju ngt frustrerande) sen ner i metron till victor hugo. Där skulle vi köpa baguetter och croissanter men det var fö sent för baugetter se de var slutsålda. Såå vi stack Till starbucks. kaffe cheeskace och en baugett till patty.

Jag har ju hört en del om starbucks. Typ alla kändissar i Usa går allid på Starbucks. Sår ju i varenda skvallerblaska. Så jag hade väll rätt höga förväntningar på det. Men när jag såg att de serverade sina baguetter och bullar i plast så sjönk de i mina ögo. Jag hade förväntat mig frächt så gud vet hur länge de kan ha legat där...? Men cheeskaken var supergod.

Vidare till Champsan där vi mötte upp en norsk och en tysk tjej och skulle kolla på bio. tanken var coco chanell. Men vi ville ha den med engelska subtitels men när vi frågade frnasmannen på biografe om de hade den så tittade dumt på oss och  sa typ. "Det är en fransk film och vi översätter inte franska filmer" så jag får helt enkelt vänta med att se den tills jag kommer hem till Sverige.
Det blev ingen bio.
Vi hyrde e film istället: Match Point med Scarlett Johansson i huvuddrollen. Köpte godis och chips och popcorn och cola zero så klart och gjorde det hela till en typisk svensk filmkväll hemma i Patricias stökiga lägenhet.

Nu e jag nyvaken och Patty nyligen hemkommen från skolan.  Så jag går och sätter på vatten för jag ser att de har snabbkaffe. Det jag inte insåg när jag satte på vattnet var att snabbkaffet var äckligt gammalt så att det är helt fast och inte löst i knsistensen . Inget kaffe för mig med andra ord...

Så nu ska jag följa med Emilia till ett kafé där vi ska träffa en Brasilianare som ska flytta in hos Patty och Emilia i nästa vecka. Och sen ska Emilia åka och jobba så jag ska tillbaka hem och ikväll ska vi vara med på fransk teve i talkshow stil tror jag. Men det blir jag och den norska och tyska tjejen för de andra jobbar.


Första natten i Paris

Igår var jag och Patty på en shoppngrunda. Vi handlade typ inte så mycket. Jag iget och Patty en blus. Sen hittade jag en klänning men jag ska no handla den idag för det är vad vi ska ha på oss på fredag. 

Sen drog vi och mötte upp yulia och Gergeo och satt på hardrock. Käkade nachotalrik och vin till maten. sen skulle vi till frog and the princess men det slutade med att vi hamnade på en hemmafest med dryga människor.
Men till slt fick vi en vodka och då lev vi nöjda ett tag men sen besluade vi oss för att dra hem. Pattty skulle som sagt upp till skolan.

Idag ska jag handla min klänning sen ska vi på bio och kola på coco chanell om vi hitar den med sensk subtitle. och sen vidare till något uteställe. Har typ noll koll jag bara hänger på. Men kul ska vi ha de.

Paris

Nu e jag nere i Paris.
Har kommit hem till syrran och fixat metro kort samt hunnit iväg på en snabb shopping runda och gått igenom våra  och garderober. Ska nu fixa till oss lite och sen iväg och träffa några av hennes vänner.

Att flyga

Jag drömde inatt att jag skulle flyga till Paris men efter många om och men så missar jag flyget och blir skit ledsen att jag inte kan ta mig till Paris. Känner mig jätte klumpig över det .. :S

Sen vaknar jag av att mamma kommer och tjatar på att jag ska stiga upp och jag blir skitsur för jag hatar att bli väckt när jag vet att jag kan ha sovmorgon. Och säger till henen att hon inte har rätt att tjata på mig för jag gnäller inte på henne när hon har sovmorgon.

Iaf så kollade jag lite flygtider idag till sthlm och det finns ett flyg som går från ängelholm vid hallv åtta så jag får väll boka det :)

Ska bara dricka upp mitt kaffe nu och sen ska jag väll börja packa så jag har ngt att sätta på mig när jag flyger iväg.

Min dator ska med :D heheh

En sleden lördag.

Igår vqar jag och Bobban som sagt i sthlm och vi körde tur och retur på en dag endast för att hämta hem de sista av mina grejer. Sorry Carl men dag när jag letade efter en tröja så hittade jag dina handdukar bland den rena tvätten som jag tvättade sist men orora dig inte jag lämnar tillbaka dom när jag kommer.

Idag var det meningen att jag och Vio skulle till Malmö och festa men efter en massa omständigheter så sket det sig rent ut sagt. så  jag har spenderat min dag på Väla med Peder, Han var ju nöjd så länge han fick en glass ;) En annan sprang runt och checkade endast in REA kläder. Det ni! Det är inte likt mig.

Men jag kom hem med Ett nattlinne och ett par matchande trosor i rosa och strumpor i grått från twilfit (20% på medlemmar) Ett linne i rosa (hade ingen annan färg på REA) och ett par trosor i rosa från CUBUS (säkert 50% rea), En kläning i ljuslila, Paris, Kate & I, från MQ 50% REA, och till slut en kofta i marinblått med trekvartsärm från Vero Moda 50% rea där med. Vadå budget shopping. Haha ska ju till Paris så jag får väll tänka på ekonomin.,

Men som sagt så gillar jag att fördriva tiden med att shoppa. Det vet väll alla som känner mig vid detta laget :) hihi

Årets första Humla

Idag har jag sett en humla. det betyder verkligen att det är vår nu.. skönt ingen mer snö...

jag har varit hos Violetta hela dagen. Hon har slingat mitt hår så nu är det inte lika blont längre... utan skit snyggt bilder kommer sen. Bobban fyller år idag så jag ska snart bli u´pphämtad av honom så ska vi hitta på ngt, vet inte vad än..

sen på fredag blir det stockholm och nu är det bestämt. Då ska jag och Bobban köra upp och hämta de sista grejerna.
Skönt att veta att det är klart med datumet och allt nu :)

Nää nu kom Bobsi.. Bye

godmorgon

Igår så skulle vi kolla på australia, men vår DVD tog inte den skivan så vi åkte till elgiganten på väla och köpte en ny som tog det formatet. Sen in på Väla en sväng oxå och gud vad mkt jag hittade som jag ville ha men tyvärr så får man vänta på lönen först.

Sen dök Peder upp med Violetta och då gickvi och tog en glass på tasty house.
Väl hemma igen så kopplade vi igång dvdn och satte på Astralia och tittade. Sen efter den typ 3 timmar långa filmen körde jag hem violetta.
Sen hem och sova.

Idag ska  jag boka min biljett till stockholm sen kolla upp hur man tar sig från arlanda till åkersberga som jag inte har koll på vart det ligger
ska även prata med CSN idag och vad mer? Jo se slutet på australia som jag inte orkade igårkväll.
Sen vet jag ärligt inte får se vad som händer. Men jag e glad att min Älskade nya data är igång :) haha

Australia

Idag har jag och mamma lånat hem en film. Australia med Nicole Kidman i huvudrollen. den fick ju jätte bra kritik när den gick på bio men jag såg alldrig den då. Så nu ska jag se den med mamma.

Igår när jag kom hem så blev det middag. Sen var vi uppe och snackade skit hela natten (läs till 22) sen var jag så trött så jag gick och la mig.

imorgon bär det av till Stockholm igen då ska jag hämta en bil åt Albert. Sen blir det en lång bilresa hem därifrån. Men vad gör man inte när man går arbetslös för tillfället :) haha


BTW. Så har jag fått igång min lilla data nu :) superskönt och jag som trodde att den inte skulle fungera när jag startade den för att visa mina föräldrar men hux flux så funkade mitt internet :) gött det var ju det som var det viktigaste på den :) haha




Godmorgon.

Sitter nu och dricker mitt morgonkaffe, tittar på MTV och bloggar. Ska snart till Arlanda och hämta upp David som sedan ska köra hem mig med hans nya bil han ska köpa här i Stockholm. Sen ska jag packa ner det sista och hans ska hjälpa mig packa in i hans bil och bära upp på vinden det som inte får plats. Därefter bär det av på lunch och sen vidare till Skåne.
Mamma ringde precis och var jätte glad över att jag skulle komma hem :) hihi Jag tycker om min mamma :)


 

Min söta mamma och jag


Packat och ej klart

Nej gud vad jag känner mig trött nu. först jobbat hela dagen och nu packat hela kvällen. Jag kommer vara död imorgon bitti men ska vara på Arlanda kl halv 10 för att hämta upp min skjuts hem :)

Jag har packat ner det mesta nu. Nu e det bara skor och galgar kvar och några flaskor sprit. Jag är mest rädd för att jag ska glömma ngt. :S Jag vet själv hyr yr i pannan jag kan bli när man e lite småstressad. Men jag får väll skylla mig själv som inte började mkt tidigare med att packa.

Fredag.

Äntligen fredag. Detta betyder att det var min sista dag på jobbet idag. Skönt ska jag säga. Så nu gäller det att bara packa ner det sista sen ska jag se om jag orkar/hinner kolla lite på The hills. Jag ÄLSKAR det programmet.
Men nej nu ska det bli lite mat efter en lång dag på jobbet. Ska bara springa ner på Ica och handla först.

Godnatt.

Oki idag fick jag inte gjort så mkt som jag hade hoppats på. När Carl kom hem så åkte vi och beställde kebabrulle till mig och pizza till honom. Pallade bara halva så då har jag lunch eller middag imorgon med.

Sen skjutsade han mig till Ok. Stod och snackade skit med Christian medan han jobbade. Sen kom även Roffe in och hans tjej. Men gud vad hon snackar. Jag har inte tidigare snackat med henne speciellt mkt utan bara träffat henne snabbt typ. men inte för att jag har ngt emot att folk pratar men hon typ är tjatig mot honom. Asså klagar och sånt. Så när jag kom hem så sa jag till Carl att jag tyckte synd om Roffe och sen sa jag att jag kanske oxå var tjatig ibland som flickvän, men jag tyckte aldrig att jag tjabbade med honom inför andra som hon gjorde eller iaf så försökte jag att undvika det.
Men men alla är vi olika.

Vi tog upp en fråga idag. Silikonbröst.
För några år sen så var det jätte populärt men nu har det gått tillbaka till att naturligt är snyggast. Roffes tjej verkade vara helt emot silikon. Men jag personligen tycker att det är helt ok med silikon så länge man vill ha det och om det fortfarande ser proportionsenligt ut. Sen kan jag tycka att man kanske ska vänta med att lägga in silikon tills man har vuxit färdigt så man inte sätter in det som tonåring hux flux sådär bara för att ens kompissar kanske är tidigare i utvecklingen och redan har fått sina bröst. Eller att om man verkligen är pinnsmal som en sticka med kanske AA kupa inte ska sätta in en D kupa det första man gör. Vad tycker ni?
Är det ok med silikon eller är det naturligt som gäller?

Med detta säger jag godnatt.

Eftermiddag.

Nu har jag kollat färdigt på hela den första episoden av the hills. Dags att göra ngt vettigt. Ska börja städa och diska och sortera grejer. Tänk att detta är den sista natten som jag kommer sova här i Stockholm med Carl. För imorgon ska han till Jönköping så sen blir jag själv här en natt. Och på lördag bär det av till Skåne.

Nej dags att komma upp ur soffan. datan känns varm och behöver vila. På tal om data. Jag måste kanske springa in på the phonehouse och se hur det går med min lilla dator. De har ju inte hört av sig och det har gått en vecka sedan jag lämnade in den och jag trodde jag skulle få tillbaka den nu i början av veckat typ efter påsk.



The Hills

Just nu ligger jag i soffan och kollar på första episoden av The Hills. Länge sedan jag såg den nu så det e väll dags igen. :) Jag älskar denna serien. Skit bra faktiskt. Så har ni inte sett den så kan ni alltid gå in på mtv.com
Där finns alla avsnitten och alla episoderna som visats.


Fulaste frisyren jag har haft...

Nu är det så här att Bobby som är kändisfrisören i Stoickholm har lagt ut en tävling på sin blogg.

Oki här är en av de fulaste hårfärgerna jag har haft. Detta är när jag skulle blondera det hemma själv. Detta blev ett totalt misslyckande för det blev ORANGE. Men tyvärr så är bilden dålig för den har tagits med en gammal mobil.

Har ett bättre kort på min fula hårfärg på väggen i mammas kök. (HEMSKT!)


Torsdag.

Ställde kl på 6 i morse men steg inte upp fören kl 7. Skulle börja jobba kl halv 8 så på med kläder och allt och ner till jobbet (som ligger 5  min bort) väl där så visar det sig att jag inte ska jobba som jag trodde att jag skulle... Så det sket sig. Jag skickade sms till min pt istället  och frågade om han hade tid och det hade han så vid tio tiden stack jag dit och körde ett tuffare kondition styrka pass.

När jag kom hem så såg jag att mamma hade ringt. Så jag ringde upp.
"Ja du hade ringt?"
"Ja, jag ville bara säga att du har till kl 12 på dig att söka till universitetet"
"Har jag inte redan sagt att jag har sökt?"
"Jo, men jag tänkte om du kanske ska söka något mer? Eller ändra dig?"

Så typiskt mamma att tänka på just det :) haha


Nu blir det ta det lite lugnt, duscha, kolla tv och PACKA!! Ska springa upp på vinden och hämta några lådor snart


Skumt...

Idag berättade jag ju för Carl att jag skulle flytta hem till mamma på lördag och bo där ett tag tills jag hittar mig en ny egen lägenhet. Han sa inte så mkt då. Typ oki. Jag kan hjälpa dig att ta ner kartonger från vinden bla. bla bla.

Men nu när det blev kväll. Plockar han fram en god sida. Köper MIN favorit läsk , Cola Zero, mina favorit chips sourcreme and onion + en dip och så sitter han nu och installerar tv boxen här hemma.

Jag har iaf sagt upp mig från jobbet nu. Chefen var ju inte så glad på att jag inte ville jobba helgen men wtf. Jag e ju bara timmis kommer och går som jag vill.. Ska hem på LÖRDAG!!!

Carl verkar inte reda tv boxen själv.. får väll kansek gå och hjälpa honom.


Var förresten hos Malin tidigare idag. Bilder kommer så fort jag får dom.. :)

Eftermiddag

Ja nu har jag varit och tränat med min Pt. 1 timme hård styrka/kondition. Svettig blev jag iaf :) hehe .. Duscha och iväg till Danderyd. Där kollade jag och Carl på en bil till pappas kompis. Mercedes. Den var snygg och den gick bra men det är som sagt en gubbbil till utseendet :) hehe

Nu har jag precis ätit lunch så nu blir det iväg till Malin. jag ska visa henne hur hon kan använda sminket hon fick och sen vet jag inte mys i tv soffan idag kanske ?

Godmorgon :)

Idag är jag på ett relativt gott humör.
Ska börja dagen med att göra havregrynsgröt till frukost. Yummi :) Sen ska jag gå och träna med min Pt vid 11. Sen när jag kommer hem så är förhoppningsvis Carl hemma för vi skulle åka ut till Danderyd och kolla på en Mercedes till min pappas kompis. Typ så det inte är ngt fel på den för då kommer han och hämtar den på lördag.
Och jag har funderat. Jag kommer säga upp mig från jobbet nu och om han skulle komma så åker jag ner till skåne på lördag med honom. Packar mina grejer. Har inte sagt ngt till Carl än. Kom på det igår typ och han sov när jag kom hem.

På tal om igår så blev det inte DH för min del som jag hade trott. Detta hände istället.

Jag pratade med mamma var både arg och ledsen sen så slutade min telelfon att fungera som jag ville att den skulle fungera så jag slängde den i väggen så den gick sönder ytterligare. (synd att jag inte har ngn försäkring på den)  så jag stack över till Malin och Henrik mest bara för att få låna en telefon så länge som faktiskt fungerar. och sen bjöd de på kaffe, middag, vin och vi snackade en massa skit och kollade på The Mentalist istället. (Henrik är inte så vidare förtjust i DH så det fick va)

Nej nu frukost!!!


Studera.nu

Ni vet väll att det är sista anmälningsdagen till högskolan imorgon va? Jag har faktiskt tagit och anmält mig till lite random kurser i Stockholm, Malmö och Lund. Vi får la se om jag kommer in ngn stans man vet ju aldrig. Mne jag får se vart jag kommer in om jag vill studera det eller inte sen när det väl gäller.

Så det är vad jag har pysslat med hela eftermiddagen. Vad har ni gjort? jag vet inte vad jag ska hitta på nu iaf ...
Känner mig rätt sliten.Men en ny mobil skulle jag behöva min touch screen på den idiotiska sonyericssonen jag har har fått fnatt den typ trycker på en knapp själv hela tiden så när jag bläddrar så kommer den helt plötsligt in på ngt annat och jag tror att min garanti på den mobilen har gått ut så jag får väll helt enkelt hålla ut ett halvår till tills mitt abbonemang har gått ut så jag kan skaffa ny telefon. Vet inte vad jag vill ha för en.

Patty ville ha en Blackbarry, jag kollade på en sån i en affär och säljaren rekomenderade inte den. Han sa till mig att de bara har en massa problem med den. Han tyckte då att iphonen var bättre. Vi får se vad det blir i slutändan. Det är fortfarande 6 mån kvar på mitt abbonemang.

carl kommer väll hem snart. Han och jag skulle gå och hämta t tv boxen och koppla in den idag för det är visst dubbelavsnitt av DH idag. Kul :) hihi Love it. Jag minns förr på tisdagar så missade jag alltid DH (laddade ner alla avsnitt istället) för jag var bara tvungen att kolla på HOUSE. Jobbigt blir det när man måste välja... :S Haha Sen kollade jag alltid på Gossip Girl med. Men sen när det programmet började sändas på söndagar har jag totalt missat det då jag alltid har haft annat för mig. Dags å ladda ner det nu tror jag.


Memories.


Lunch

Är hemma från jobbet över lunchen idag, som vanligt. Orkar inte sitta med en massa kackeltanter...
Så nu har jag ätit och diskat och ska snart iväg igen.. eller snarare om 1,5 timme. Skönt att de har lagt mitt schema på det viset idag då :) LÅÅÅÅNG Lunch....

Får se vad jag gör ikväll... Jag känner mig trött idag. Det e konstigt att igår då jag var ledig skulle jag självklart vakna tidigt men idag då jag ska jobba ja då ville jag endast ligga och dra mig lääänge i sängen ...

Jaja får väl ta en power nap när jag kommer hem från jobbet då ...


Jävla DVD!!

Jag tänkte ta en lugn eftermiddag och sätta på en dvd film jag inte har sett och då säger min dvd spelare emot mig och tycker att det är ngt fel på skivan!! Men det e ju inget fel på skivan den är helt lagligt och hederligt köpt och inte nerladdad och nerbränd... Varför går inget som jag vill idag för då??

Och eftersom Carl inte har hämtat ut boxen eller vad det är från com hem så har jag typ 1,2 och 4 (inga kanaler!!!) Så jag vet inte vad jag ska hitta på nu... Vid sådanna här stunder är min längtan efter skåne som störst....

Men men ... ska käka tidigt ikväll så jag har satt på i köket nu istället och får väll ta och kolla det då så inte brandlarmet går igen för nu e inte Carl hemma och jag har noll koll på hur man stänger av ett sånt... :S

Eftermiddag och ledig

Har inget speciellt att göra idag så jag har varit ute och gått en lång promenad på typ 2 timmar idag. Har nyss kommit hem och kollat lite random bloggar. Men folk uppdaterar så sällan ibland... :S Ska även äta lite blåbär nu och sen tappa upp ett varmt bad med badkulor (fick massa i julklapp) och sen får vi se när vi kommit så långt....

Dagens Bästa
På min promenad gjorde jag dagens goda gärning. En tant hade svårt att ta sig över ett smalt lutande ställe så jag hjälpte henne över. Hon var jätte tacksam så hon till och med pussade mig på handen :)

Dagens sämsta
Tänkte handla lite på ica på vägen hem efter promenaden. Men självklart tappar jag hundralappen på vägen någonstans. Jaja någon blir iaf lycklig utav det.


Vadå tidigt uppstigen?

Godmorgon, godmorgon...
Nu sitter jag i soffan med datan i knät med en kopp te bredvid och undrar vad i helvete gör jag uppe nu då? Vaknade kl 6 och har ändå legat och dratt  mig en timme. Jag e lixom ledig i dag och har inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på. Och tror ni inte att bara för det så är solen täckt av en massa moln oxå?

Söndag :)

Snart är det dags för mig att dra till jobbet igen.. Palla. Börjar tröttna på mitt jobb här och tycker det är dags att hitta ngt annat kul att göra.. Men vad? Det är ju inte det lättaste alltid...

Men idag har jag varit hurtig. steg upp gjorde frukost. Var uta och sprang en runda och nu har jag även gjort lunch, duschat och fixat naglarna :)

Målade i ett rosa rött nagellack från Mavala som nog är min systers (sorry Patty) Men fint blev det. Vill bara ha längre naglar nu. men det tar sin lilla tid :S

Solen är framme... Vill inte jobba vill typ ut och ta en promenad och käka glass i solen ... Det skulle vatt skönt...

16 days left to Paris

Hemma kväll

Utanför mitt förnster så är det ngn som smäller en massa raketer. Förstår inte varför? Är påsken så speciell?
Tror inte... Men vad har jag då hittat på?

Börjar med en skön jogging runda. :) Nyttig sallad till lunch och iväg till jobbet. Jobbar med Alexandra. (I like her) skrattar, snackar och pratar killar :) Sen hem käka, läsa bloggar, ut och gå en liten, liten promenad och nu sitter jag här.

Tänkte ätit jordgubbar idag (inte svenska) men vet ej om jag orkar. Känner mig skit trött så det blir väll sängen med detsamma nu iastället...

På tal om svenska jordgubbar så såldes de första i Helsingborg för en vecka sedan för 160 kr per ask.. vadå sjuka priser.. Visst är det ngt speciellt med svenska jordgubbar men aldrig att man lägger så mkt pengar på det. Då köper jag hellre mina spaska och väntar på middsommar och jordgubbs säsongen. (För övrigt så skulle de även säljas på Östermalm i Stockholm.)


En lugn dag

Igår var ju jag och Carl som sagt på en lång promenad i Haga parken. När vi kom hem stack vi ner till Ica och köpte allt man behöver för tacos. 1 kg påskgodis och var sin glass att avnjuta i solen :)
Vi gjorde tacos på kvällen och sen efter kom Camilla och Stefan hit och vi åkte till biografen för att titta på The Fast And The Furious 4.

Tänk att det har gjorts 4 filmer. Men inte är den här sämre för det. :) Se den vet jag :)

Idag händer inget speciellt. Ska väll passa på att gå ut i solen innan jag ska till jobbet men först ska jag avnjuta en god frukost :)

Godmorgon

Solen strålar idag :) wee...
Så nu har jag skickat ner Carl för att handla frukost till mig för vi har inget hemma som jag äter typ...
Så apelsinjuice fetaost och rödlök ska han handla och jag ska ha en macka med det och oliver :) MUMS!!!
Sen efter frukost så blir det en lång promenad idag i min älskade SOL!!!
haha Solen är verkligen som en drog för mig. Jag blir bara så himla glad :) Blir inte ni det?

Långfredag idag så Glad påsk på er.. Får väll handla hem lite påskgodis till ikväll och sitta och ha lite hemma mys. Har tyvärr tvättstuga idag så kanske städa lite oxå?

Det var rätt skönt att gå ut igår.. Rensa tankarna lite.. Jag förstår Vio när hon sa att det hjälpte henne :) Hehe Gött. .

Nä nu kom Carl så nu blir det frukost :)


Här kommer lite bilder på Malin som hon såg ut när jag fixat hennes hår och smink :)

Stockholm...

Vadå ut och gå en runda...?

Efter att jag stängt ner internet fick jag ett tele samtal..
Hej vill du följa med ut ikväll?
Jag bara självklart

En snabb vända in i duchen, smink på, kläder på och iväg till tunnelbanan.
Träffar upp Nischti och what his name... och vidare mot stureplan. Första stoppet sturehof. ett glas vin och redan lite smålullig vandrar (som i gå) vi bort till gamla stan. Vi stannar och tar foton . ett par killar stannar och vill ta oss alla tre på foto tillsammans. Vi oki. Nisgti står i mitten och de bara. Vem är den korta kompissen i mitten :) och vi som redan hade gått och småretat Nishti för att hon va kort .. :)

Vidare till Gamla stan då :) Stannar på ngn random bar snackar lite skit fotar lite mer och 2 cosmopolitan senare vingölar vi hem :)

Trevlig kväll  och behövlig för all del.. Jag ville ju bli full och det blev jag ju :) Eller lite halvt iaf,, ;)

Med det så säger jag godnattt!!!!!!!!!!!

Skärtorsdag

Ja det är idag det. Tänk vad tiden går fort...

Och idag bleb vi bjudna på choklad på jobbet. Har även fått lämna in min nya dator (trots att jag inte har använt den..) För att det inte gick att koppla upp sig på det mobila bredbandet... :S och eftersom det är helg och allt så lär jag väll inte se den förren tidigast tisdag eller onsdag... ?

Snart kommer Calle och då ska vi ut och gå en sväng i Haga parken.. Solen börjar gå ner vilket är synd men den kommer imorgon igen :) Men jag vill ha sooool...
Är trots allt ledig imorgon... vet inte vad jag ska hitta på då,.... Städa ? hmm kul att göra det då ? NOT!!
Men det måste väll göras det med? Elller?

Vet ni vad jag e sugen på ? Att supa! Typ redlöst berusad vill jag bli.. det var längesen... Men det blir inget av det nu.

Pratade med Amanda i tele idag... Fatta att jag blev Paff när hon svarade.. Hon är ju sååå dålig på att göra det och på att hörfa av sig men idag fick jag pratat med henne och hon ska ha en baby som kommer i augusti. Håller tummarna på att få bli gudmor :) hehe


Min dator har anlänt :)

Ska hämta den idag efter jobbet och sen hem och installera saker och ting och sen Patty :) då jävlar kan vi sitta och snacka skit som fan på msn :) haha

Men men.. Nu ska jag käka upp min lunch sen tillbaka till jobbet

Morgon trött och en kopp varm choklad.

Jaha. Det blev ingen dator igår heller. Jag börjar få nipper för jag har inget tålamod till sånt här.......
Men men Idag ska jag snart gå till jobbet sen ska jag nog köra ett spinning pass ikväll.

Igår var jag duktig och tvättade men jag har mkt tvätt så jag ska passa på att tvätta på fredag med för jag är ändå ledig då :)

Nu är det exakt 20 dagar kvar tills jag åker till Paris :)

Tisdag.

Idag har jag varit och tränat med min pt. Vi körde ett rätt så tufft pass och jag känner min helt slut. har typ bara kommit hem och sjunkit ner i soffan. Jag har satt på kaffe oxå och det borde vara färdigt vid detta laget.

Igår då?
Jag spenderade halva dagen framför guitar hero med min lillebror.. Sen åkte mamma och jag iväg och skulle äta middag på rackis i klippan innan hon skulle skjutsa mig till flygplatsen.

Idag är jag ledig och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Jag sitter och väntar på att min nya dator ska komma hem till mig idag... Ska även boka tvätttid och kanske söka lite nya jobb med :)

Godmorgon :)

Jaga första dagen som singel här idag då :)
Vad ska jag hitta på kan man säkert undra. Men idag blir det inte så mkt. Jag ska ta mig tillbaka till Sthlm iaf för där har jag jobbet och alla mina grejer hos mitt ex. (vad konstigt det känns att kalla honom för ex? )
Ska se vad jag gör sen. Ska nog sova hos honom inatt iaf.. men det kommer kännas konstigt.. eller så tar jag och ringer lite random froends och hittar någon jag kan slagga hos fram tills jag hittar ngt eget. För ärligt så ser jag inte fram emot att få sova med han inatt... .

Men flyget går fört kl halv 8 ikväll och vad ska man sysselsätta sig med fram tills dess då ? Jag vet inte får se vad dagen kommer bjuda på :)

Allting har ett slut

jaha... hemma...

Pojkvännen ringer... Vi gör slut på telefon. båda är överrens.. Inget krångel.
Singel igen. Känns lite tomt. Men samtidigt skönt. Har varit lite turbulent senaste tiden.

Nu så är det bara jag och mitt ego som gäller....
Nya planer. Kanske en ny stad? Vem vet?
Paris eller Malmö ligger högst upp på önskelistan just nu.

Får se vad som händer.
Men nu... En kopp te och ett besök hos vännen min.

En slappe söndag på salongen-

Idag skulle jag med Vio till helsingborg. Vi skulle gå strandpromenaden snacka skit och äta glass... Men när jag steg upp i morse så var solen borta. och det enda som syntes på himlen var gråa moln. Jaja tänkte jag men träffa Vio det ska jag. så in till klippan bar det av och mötte upp henne på hennes salong. (För er som inte vet så är hon frisör med en egen salong i Klippan.) Där var hon och skulle fixa sin systers hår. Men efter en hård kväll igår så var hon rätt slut och hennes andra syster skulle komma dit och fixa sitt hår med. Och eftersom det ändå inte var någon sol ute så bestämde vi oss för att stanna där och hon fixade min utväxt oxå och jag tvättade hennes hår. Hennes ena syster hade gått in på ica och handlat bröd, pålägg och choklad. så det blev en fika med.

Vi hade en jätte trevlig eftermiddag och snygg i håret blev man med på köpet :)
Sen tänkte vi sola med men tyvärr så var alla solariena upptagna så vi orkade inte vänta och struntade i det.

Nu ska vi iväg och handla ved till huset.
So long folks...

Väla

Idag har jag som sagt varit på Väla.
Åkte först in till helsingborg och hämtade upp Rickard och hans tjej Petra och sedan bar det av  till Väla.
Första stoppet. Mitti. Handlade en perfym till damen vi ska på kalas till ikväll. Det vlev Elle by YSL. Sen vidare till Stadium där Petra handlade ett par löparskor by Nike. In en snabbis på Spirit. Petra provade en klänning. Jag hitytade lite fina grejer. Men too expensive for me this month. MQ, Expert, Wedins. No shopping so far.
In på The phone House beställde min dator.
Rosa LG med inbyggt mobilt bredband. Kan nu ha min lilla 10,1 tums dator med mig ÖVERALLT och blogga, sitta på msn och INTERNET ÖVERALLT!!!!

Sen ett stopp på Tasty House. Solen sken idag så det blev GLASS... Skit gott...
In på kicks. Köpte en ny ögonfransböjare. Då jag glömt min gamla hos ngn kompis.
och nu e jag redo för att gå på kalas. Bye
 
Min nya dator

En dag på väla

Snart ska jag hoppa in i dushen fixa till mig lite och åka in te Helsingborg, Väla. Där ska jag träffa Rickard och hans flickvän Petra. Jag ska handla en födelsedagspresent och titta på en dator till mig själv--

Hehe Vi får se omjag hittar någon.

Våren har tagit över i Skåne

Igår var jag och mamma i Malmö. Vi skulle hämta hem en säng till henne och sedan sulle vi kolla in det nya köpcentret entre. Men det visade sig att sängen knappt fick plats i bilen så det var bara att återvända hem med den först och sen på nytt köra ner till malmö. För er som inte vet så har vi 1 timmes bilfärd enkel resa till malmö. Fatta att jag hade ont i rumpan sen av allt sittande.. :S

I¨år kväll så gick vi ut på Harrys. Det var en massa medelålders människor ute och någon enstakad i min ålder. Men vi käkade lammfilé jag och mamma. Och far min skulle testa deras hamurgare. Sen lite vitt vin på det och endast 80-tal i högtalarna så var kvällen räddad trots att det inte fanns ngn i min ålder.  Vem kan lixom inte dansa till Madonnas härliga stämma eller michel Jackssons Thriller- ??



Idag då ?
mamma vill att jag följer med henne till famillia. ett shoppingcenter strax utanför Helsingborg. Sen ska hon åka och fixa sitt hår medan jag ska åka och träffa Zandra :) Gravid är hon oxå så jag sak försöka mig på att rda hennes häst i den fina vårsolen. haha vi får se hur det kommer att gå. Har nämligen inte suttit på en häst sen jag var liten. haha
Men kul ska det bli... :)

Hej Skåne.

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar i skåne. Snackar lite skit och väntar på att min kära lillebror ska laga middag till oss :) Makaroner och köttbullar med bearnaise sås och salald :) Hehe Udda men gott...

Sen blir det mys framför teven och massa mer skit snack.. Ha en trevlig kväll allihopa för det ska jag ha :)

Shopping

Jag har varit såå sugen på att shoppa i flera dagar nu så nu tog jag mig en tur på stan och kom hem med en klänning till mig själv och massa smink till min kompis som föresten fyller år idag...

Patty du ska få se min klänning i Paris.. den är jätte fin och i färgen korall... :) Hehe

Nä nu ska jag ta och packa min resväska så jag har något att sätta på mig under min lilla vistelse i Skåne ...


Skåne nästa.

Efter att ha vaknat till att några gubbar skulle komma in och spola rör i köket så sitter jag här nu vid datan. Har nyligen bokat en resa till skåne. Åker idag.

Måste komma bort från stadslivet och ensamheten ett tag. Vet inte hur länge jag kommer att bli borta men jag satsar på att stanna över helgen hos mamma iaf. Sen kanske jag kommer hem på måndag för att återgå till det gamla vanliga igen. Ha en bra dag.

RSS 2.0