Lördag

Idag har jag sovit bort halva dagen som vanligt... Men vad begär man när man är upp hela natten. Ingen bakfylla dock.. Fan vad skönt.. är det nu man ska kalla sig veteran? Haha nej hoppas inte på det iaf.
Vaknade duschade och stack iväg till Danderyd för att spana in Christians nya lägenhet. Jätte mysig faktiskt med walk in closet.. I like..!!!
So vi satt och chillade och snackade skit om allt typ men han var så trött. Han berättade att han var uppe till 4 inatt sen sov han 2 timmar och jobbade till två typ så han var slut och jag stack hem inte alltför sent.

Eurovision soncontest ikväll. Missa inte för det ska inte jag göra

Första natten i sthlm...

Jo jag åkte till stlm idag och vad hände??

Jo jag blev upphämtad av Carl och vi åkte hem till han.. Han lagade middag till mig Kycklingfilé ris och paprika.. Fan vad gott med kyckling säger jag bara...

Sen öppnade vi vin flaskan. Rosé.... Gott som attan.. snackade skit om allt om vårt förhållande bland annat.... mm...

När vin flaskan var slut gick vi över på shottar av smirnoff... olika smaker... stora shottar.. .lil wayne.. kayen wast.... katy perry.. mm i bakgrunden.. fler shottar....

och ett toabesök på vägen (inte av mig) och läggdags snart... Trevligt.. ngn som sover hör jag  .. I sängen?? Tror inte... på badrumsgolvet?? Tror jag...

oki tack och adjö för mig ikväll


Bilder från igår :)



Cosmopolitan a la Sex and The City

Efter en lång dag med massa motgångar börjar till slut förfesten hemma hos Patricia och Emilia.Carolyn, Elin.och Alexandra dyker upp och Emilia står på balkongen och skjuter upp korkarna till flaskorna och så har förfesten börjat!!
Efter massa skratt, dricka och ett glas i golvet (som vi inte vågar damsuga upp pga grannarna) Sticker vi till SixSeven för en Sex and the City kväll. Gratis cosmopolitan till allla tjejer och vem kann tacka nej till det ? Men lite besviken blev man när man kollade sig omkring och det inte alls var ngt folk där. Så vi drar tänkte vi och ut genom portarna.

Där står en vit limousin och vi tjejer hoppar in. Åker förbi champsan och annat, har inte ngn riktig koll då vi e helt upptagna med att fylla på våra champagneglas till toppen. 
Ännu mer skratt, dricka och nu även en åktur så sticker vi in på SixSeven igen. Det har kommit mer folk så vi hängde på vipen, dansade och hade skit roligt. 

Idag har jag huvudvärk. Men det är fan smällar man får ta.
 


En helvetes jävla dag i lala landet..

Oki min dag råkade bli en katastrof bokstavligt talat.

Igår började vi dricka rätt tidigt. Satt här hemma och pimplade lite sen stack vi till Rebell Bar. Drack ännu mer och körde en music Quiz. kommer ni ihåg att jag skrev att jag såg en jätte gullig kille när jag var där sist men tyvärr så kunde han inte prata engelska. jag träffade han där igår igen. Men den här gången pratade vi lite och hans kompis var där och översatte lite.

Sen fortsatte vi till frog and the princess där vi köpte öl och träffade några parisare, en söt london kille (Emilias nästa kap) och sen några från Australien. Vi hade skit roligt och där fanns en söt kille som hette Wiliam oxå. En massa dricka och fotografier senare fortsatte vi till The Hilander. där gick jag och den här William ut för en rök paus men vi var borta ett tag och strosade runt i närheten och snackade en del. han var rätt söt. Ingenting hände. Jag ville inte att ngt skulle hända heller. Sen drog vi hem as kalas runt fyra tiden.

Här hemma möter vi Zora som skulle sova över. Hon hade fixat pankaks smet men vi hade tyvärr inget smör så hon kunde inte steka upp dom åt oss.
Men vi hade handlat 2 påsar chips med oss hem. När dom var slut så gick vi och la oss.

Vaknar imorse. Huvudet värker som jag vet inte vad. Fixar kaffe. vattnet här går inte att dricka för det smakar äckligt. (SAKNAR SVENSKT KRANVATTEN!!!!) Går upp fixar till mig och packar ner det sista. Kl är nog 11 när jag drar hemifrån med Patricia och all packning, Ska först till banken men den krånglar som vanligt. Orkar inte förklara men jag kan ju lätt säga tat jag tycker mkt bättre om Sveriges banksystem.
Sticker till flygbussarna vilka Emila sa till mig att de skulle gå rätt ofta typ en gång i halvtimmen eller ngt och sen då vi kommer så säger de till oss att det inte går ngn förren vid 2 tiden HALLÅ!!! WHAT!!


Det visar sig att de förbannade bussarna endast går tre timmar innan avgång så det vill säga att min buss åkte kl 11...
Och taxin skulle kosta lite mer än 1000 svenska kr att ta till flygplatsen och inte fan lägger jag så mkt pengar på en jävla taxi!!! Får väll skylla mig själv att jag inte kollar upp sånt där innan utan bara förlitar mig på att andra vet!!!

Jaja en trött Patricia får iaf en skit sur Carolina släpandes efter sig med all packning in och handla cola på ngt litet ställe och sätta sig på en bänk och fundera ut vad man ska göra här näst. Vi bestämmer oss för att åka hem. min skit gulliga syster sprang ner och handlade vaniljglass och nutella och smör och fixade pankakor till oss av smeten som stod färdig från igår.

Men det har varit en skit jobbig dag upp och ner i metron med en massa packning och helt bakfull så det heter duga och ovanpå det så går det inte som planerat så skit sur har jag varit hela dagen. stackars Patricia. Fast det var ju inte henne jag var sur på men tyvärr fick hon ta smällen..
Nu har jag kommit hem fått mina pankakor med glass och nutella och sovit en timme. Patricia och emilia är på lägenhetsvisning och sen har Emilias kompis anlänt från Luleå.
Så idag blir det SixSeven med temat Sex and The City. Gratis Cosmopolitan hela kvällen.

När jag ska åka hemm nu då??
Det vet jag ärligt talat inte. Mammna skickade pengar till en ny biljett frågan är bara vill jag verkligen åka nu? Jag trivs ju ändå här? Ska nog ta en snackis med syrran igen... PATRICIA!!!!


Föresten jag skrev ett inlägg om att jag inte gillade brasilianskan så mkt men jag har ändrat mig hon är bra trots allt.

Sista natten i Paris.

Vaknade nyligen. Particia har hunnit med skola på morgonen medan jag har sovit. Men detta är min sista natt i paris Vi ska bli fulla på vin ikväll. Hoppas bara jag pallar stiga upp imorgon bitti för nu e jag sååå van att sova fram till ett två på eftermiddagen och vara uppe hela natten .
Men fan jag har ett plan att passa.

Zora sov här igår och vi hade roliga diskutioner. Det roligaste med Zora är att höra henne prata svenska. Hon har lärt sig rätt många ord faktiskt. Men den roligaste frasen hon säger är lätt "Jag pratar svenska två"

Vad som händer i eftermiddag vet jag inte. Packa får jag ju så klart göra. Sortera ut vad som är mitt och vad som är Patricias. Men det ska nog gå rätt snabbt.

Ny dag Nya tag

Igår kväll blev en ensam hemma kväll för min del. Patricia jobbade som sagt och jag var inställd på music quiz på en bar med billig öl. Men när Emilia kom hem så hörde Elin av sig och sa att de ville gå på bio. Och det var ju inte jag ett dugg sugen på för jag var ju där som sagt dagen innan.
Så jag stannade hemma. Tog en lång dusch och sen satt framför datan typ hela kvällen. Fastande där lixom.

Nu har vi vaknat till liv kl är strax efter 2 men whatever. Ska börja med att gå till banken strosa rundor på champsan. Ikväll ska Zora komma över till oss så vi ska nog äta på ngn italiensk restaurang och sen VIP Room Dita von teese kommer ju dit så det ska bli Party men. Patty och Emilia har skola imorgon så vi ska inte vara uppe allt för sent.

Näää dags att dricka upp mitt kaffe och komma iordning. Synd bara att solen inte är på min sida idag.


Frukost :)

Ja igår var ju både Emilia och Patricia iväg så jag träffade franciesco och gick på bio. Vi kollade på 17 again.. Den var skit rolig och han Zac var skit söt.
Innan filmen började så fanns det som vanligt reklam för kommande prämierer.. Och bland annat för män som hatar kvinnor. Han vill se filmen men grejen är att filmen är på svenska så den visas med fransk subtitle. Han är från New York och kan prata bra franska har jag förstått men han säger att det är svårt att hänga med på texten så han skulle vistst ta sig en funderare på om han skulle se den här i Paris.

Efter filmen bestämde vi att vi kanske skulle ta en fika innan jag sticker hem till Sverige igen och sen stack vi på var sitt håll... Han gick hem och jag stack till Pattys jobb. Där träffade jag Home Boy.. my Homie :) haha..

Nä hon slutade inte förren typ halv 2 på natten så vi fick skjuts hem av Bonnie och sen gick vi och la oss...

Idag har vi vaknat suttit vid datan stuckit ner och köpt baguetter och cola light till frukost och nu har Patricia klagt sig igen och själv sitter jag här...

Ikväll tror jag att Emilia och Elin ska på music Quizet igen så jag hänger nog på där för Patricia ska jobba ... Blir väll lite öl då  i baren för 1 euro för Emilia jobbar där så det är väll billligt och bra :)


...

Alla har sitt idag. Emilia ska på ngn middag... Patricia ska jobba. Det innebär en ensam kväll idag. Vet inte vad jag ska hitta på riktigt.. Visst Paris är kul.. men vid sådanna här tillfällen så är det inte lika roligt...

Jaja det löser sig...

Nu är ja verkligen sjuk...

Mitt huvud värker, min näsa rinner och jag orkar inte ens stiga upp ur sängen. Patty har varit nere och handlat chips, cola oc jag bad henne handla te tillll mig.. tror du hon kom ihåg det ?? Nej .. men vad förväntar man sig av henne...

Så nu ligger jag i sängen helt nyvaken. Vet inte om jag orkar att göra ngt idag.. Får se sen fram mot kvällen-

SingStar

Idag har jag följt med Emilia och Elin och Alexandra till Francesco där vi träffade några till, spelade singstar och åt hamburgare och pommes :) Gott.
Vi började prata hamburgare och svenska hamburgarkedjor. Jag bara Max är godast hamburgare men Burger Kings pommes är bäst och Mc Donalds hamburgare smakar som swamp!!! (sumpmark på engelska) Alla börjar skratta... Och då kom jag på att svamp på engelska heter muchroom haha det är kul med språk ibland...
Vi hamnade även i diskussioner om sex and the city, gossip girl, sunset beach, oc, mm

Vi hade skit roligt. Vill ni veta en sak. Fransesco sökte jobb på en bar men fick inte det jobbet. SÅ han skulle söka som försäljare på Dior... och vet ni vart han hamnade?? På CHANEL!!!!!!!!!!!!!!

Vadå avundsjuk!!! men men han och Clapton (som faktiskt är en svensk sthlmare) ska ta sig till sverige i typ juni eller juli och då kanske jag ska passa på att träffa dom skoj faktiskt. Men vi får se det är långt dit iaf.

Dagen.

Idag vaknade jag som sagt med ont i halsen och känner mig helt slut och ögonen känns trötta och påsiga. Patricia ska iväg och jobba snart medan jag själv ska vila lite tror jag och sen göra sig klar för ännu en fest natt. Brandy kommer till Palle M och vi ska dit men först ska vi till ngn och spela singstar han skulle tydligen bjuda på middag med..

Nu har vi varit på starbucks. Jag Patricia och Zora. De har studat och jag har börjat läsa en av Emilias Twilight böcker.
Haha zora är såå skön asså hon är från kroatien och det betyder att hennses språk är rätt likt polskan samt att hon kan lite svenska som Patricia har lärt henne och hon vill lära sig att prata mer svenska. Haha hon låter som en svenska 2 student när hon pratar svenska :)

Sen stack vi för att kolla på en lägenhet till Patricia och Emilia men det var ett dåligt område och alldelles för långt ifrån metreon. Så nu sitter de och letar efter lägenheter på internet till nästa månad men allt verkar vara taget :S

too bad.

Men men det löser sig säkert.

Hata är ett starkt ord...

...men jag skulle praktiskt taget säga att jag hatar bradilianskan!!!! Om jag inte sagt det tidigare så är det tjejen som är ny inneboende hos Patty och Emilia. ... hur länge hon har bott här?? ...en vecka....

Hur kan man tycka illa om en tjej på bara en vecka. Patty säger att jag är väldigt dömmande och att alltiing inte bara är svart eller vitt... men i detta fallet så är det så.... 

...Jag vaknar varje morgon av att hon håller på i köket. skrammlar med kastruller eller diskar
...Hon ställer slltid upp fönsterna för hon tycker det luktar illa i lägenheten.
Problemet är bara att hon har fått ett eget rum men det är inte där hon ställer upp fönstret, utan i köket!!! av alla ställen så det är resten av gänget (jag emilia och Patty) som går och fryser hela tiiden.

Imorse vaknade jag och hade ont i halsen. Konstigt?? Jag och patty var ensamma hemma igårkväll och allt var stängt när vi gick och laa oss.... men emilia berättade att när hon kom hem vid 7 imorse så var fönstret i köket helt öppet.

Jag skulle kunna döda för mindre!!! Nu sitter man här med ont i halsen och början på en snuvig näsa.
Hata är visserligen ett starkt ord ... men jag hatar brasilianskan!!!!


Godmorgon sötnosar.

Oki nu e jag vaken. Vaknade till utav brasilianskan idag trots allt men det var inte så mkt skrammlande i köket den här gången. Patricia hade stuckit till jobbet och Emilia låg och sov och Jaja tänkte jag.. jag läser väl ut det sista i min bok då. Men gud vad den slutade dåligt. Jag blev besviken. Skit samma

Emilia är vaken och Brasilianskan har gått. lånar Emilias nycklar och springer ner och köper croissanter, cola zero och APELSINJOUICE!!!! Jo jag känner av alkoholen sen igår.

Imorgon är det tydligen ngn helgdag här i frankrike (har ingen aning om det är så i Sverige med, eller vad det är för helgdag, bryr mig nog inte så mkt heller) men det innebär iaf att det ska tydligen bli utgång ikväll igen. Nu när jag tänker på det i skrivandets stund är jag inte så pigg på det men. lite mer apelsinjouice och en tupplur till när Emilia har gått kan nog råda bot på det.




Hemma efter en fest.

Oki igår hände inte å mkt. vi stack ut och åt sushi på Planet Sushi. Och ni skulle sätt inredningen där. Set var typ vitt och rosa överallt och på vidsceenen körde de modevisning. och lätt man skull  kunna äta där flerg gånger. Jag har ju bara ätit sucki en gång tidigare och det var uppe i Luleå. den upplevelsen var inte så god eftersom det var en massa Wasabi vilket jag hatar. Bläää men här serverades det utan wasabi, (bara vid sidan om) och med ost.. mums ... :)

Sen stack Patricia hem för hon kände sig sjuk och jag och Emilia fortsatte till Rebell Bar där vi mötte upp med Elin och Alexandra för ett music quiz. Detta tyckte jag dock var roligare än det förra för när det var slut så gick de 2 nästbästa till semifinal. De skulle då gissa låtar och kunde inte de låtarna så fick resten gissa och gissade man rätt så fick man gratis shot i baren. Emilia fick 2. Jag ingen. För jag e seg på att känna igen låtarna och det gäller att vara snabb.
Men jag hade ju ögonen på ngn annan. nämligen en söt kille som var med i finalen. Under hela finalen hade vi ögonkontakt och sen när det var slut så kommer han fram och pratar med mig och så visar det sig att han inte kan prata engelska utan bara franska. FAN OCKSÅ!!!! tänker jag i mitt stilla sinne. Första rikgtigt söta fransmannen jag träffar (visserligen lite kort) Men inte kan han och jag ha en konversation. Men men skit samma vi gick ändå hem då.

idag har jag sovit bort HELA dagen. Vet inte vad det är med mig men jag har iaf bytt dygnsrytm. Jag sover på dagarna och är uppe på nätterna. Min syster får damp på mig för jag vill ligga och läsa lite min min jätte spännande pocket bok som jag köpte innan avresan (Håkan Nesser - En Helt Annan Historia) men hon vill sova och kan typ inte sova med lampan tänd.

När Patricia kom hem från jobbet så stack vi och handlade choklad och hängde lite här hemma. sen ringde Youlia och ville festa. Visade sig tydligen att hon var nybliven singel. Så jag hoppar in i duschen för jag kovar att jag verkligen behövde tvätta mitt hår och sen fixar jag och Patricia till oss och tar metron vid 00.00 till henne. där träffar vi även Emilia och delar på en vodka flaska. (Svensk Absolut Vodka) Iväg till en klubb som jag inte minns namnet på men vi delar en taxi inte så mkt folk och inte så mkt rörelse på dangolvet men gratis inträde iaf . Stannar ett litet tag sen vidare till SixSeven även där gratis inträde då emilia uppenbarligen känner dörrvakten, Samt gratis drinkbiljetter. Dansar en hel del. Jag iaf och Emilia. Det kommer fram en massa killar jag och Emilia sticker in en vända på VIPen men där kommer de med hemska erbjudanden, typ killarna beter sig som de äger en eller ngt.
Det kom fram en svart kille med glasögon och bara du borde prova en svartkille med glasögon. Drog till en lögn om att jag hade kille och han tyckte att det inte spelade ngn roll men dissad blev han iaf. sen en annna idiot som erbjöd en trekant med han och hans 2 kompissar och jag bara NEJ TACK!!!

Vi dansade ett tag till och sen stack vi hem. följde Yulia en bit på vägen när vi skulle ta farväl dök ngn fransk bög upp och dansade runt oss och visade magen och snackad engt på franska som jag inte fattade (brydde mig inte heller) Sen ner i metron och tog första metron som gick kl 5.30.

Det dumma med Paris om man jämför med Sthlm är att tunnelbanan i Sthlm går även på nätterna. Kanske inte så ofta men den går medan här i Paris så slutar den gå halv ett tror jag och börjar igen kl halv 6 så då får man ta nattbussen vilken är läskigare.

Jaja nu e jag och resten hemma iaf och ska försöka sova. Hoppas innerligt att brasilianskan inte ska ställa sig och laga mat imorgon för dåå blir det typ 3dje dagen i rad jag vaknar av att hon pysslar med disken och kastrullerna i köket. Fy fan vad jag hatar det.

godnatt iaf eller godmorgon or what do you call it?

Eifelltornet.

Ja då har jag och Patty varit iväg på en långpromenad på 2,5 timme Bort till Eifelltornet från klingan där Patricia bor. Behövdes självklart efter allt det vi ätit :) haha

Ja sen var det ju Dita von teese som skulle komma till Paris men vi råkade se fel på datumet så hon är inte här förren den elfte.

Men jag kan ju säga att jag uppskattar att ha lite quality time med min syster :)

Fy fan säger Anna Skipper

Ja då var man uppe. Patricia kom hem och väckte oss. Vi gick upp klädde på oss och sen stack vi till banken för Patty skulle ta ut pengar, Men det gick inte för hon hade inte fått sin lön än. Sen vidare. Skulle köpa SVENSKT godis. Men det gick inte.. Affären var stängd. Så vidare till en matbutik. Hem kom vi med cola zero. Kladdkaka. Lions, godis mattor. 2 påsar chips och twix.

Nu sitter vi här och tuggar sen ikväll ska vi ut på resturang tror jag och då blir det suchi... fy fan vad jag längtar efter ngt som inte är BAUGETTER eller CROISSANTER!!!

Hemma

Lugn kväll. jag och Emilia stack iväg med metron väl där så snackade vi svenska. Bredvid oss sitter ett par franska killar och helt plötsligt säger den ena till den andra på franska." Pratar de engelska?" "Ja de gör de "svarar de andra.. och vi bara gapskrattar att de som ändå knappt var 20 år inte hörde skillnad på ett språk som engelska och svenska.

Vi gick till the frog and the princess.. (vadå stammissar!!) Där skulle de har music quiz vilket de har varje söndag tydligen. Denna gången med disco tema. ABBA kände vi igen men det är inte så lätt som jag trodde det skulle vara.
Åt hamburgare där iaf. gott det bästa jag har ätit på hela dagen (bakis såklart) vi förlorade music quizen och sen drog vi hem. Köpte cola light och nötter och nu sitter jag här. Ska bli så skönt att få gå och lägga sig tidigt ikväll

Seg men ut ändå


Dagen

Ja Zora kom hit. Vi snackade lite. Sen gjorde jag och patty oss iordning och Patty och Zora stack och köpte baguetter till oss. Sen drog vi till sacrekör (stavning) Träffade yulia och georgeo men stannade inte så länge.Fortfarande bakis men inte på humör. Nu e jag hemma jag och emilia ska dra på musicquiz på the frog sen med den nya roomeen och elin tror jag sen skulle vi till ngt ställe. Men får se om jag orkar. Just nu är jag så inte sugen på alkohol.

Börjar jag bli gammal eller??

Jag e helt död för fan!!!!!!!!! Hemma fest hemma hos Caroline igår. Träffade en massa vänner till Patty. Jätte snälla  och jätte trevliga. Vi stannade till typ halv 3 -3 och sen stack vi till VIP room men de skulle stäga så de hade slutat slppa in folk. så vi stack till vafe oz var där typ till 4 halv 5 tills de stägde och sen vidare med nattbussen hem.

Jag är bakis jag erkänner!!!!!

Färdig.

Nu har jagg och Emilia gjort oss klara för födelsedagsfest och Patty har stuckit till jobbet nu. Så nu har den nya Brasilianska tjejen flyttat in med så vi får se hur det kommer gå. Fyra personer i en liten 2;a.... men hon verkar rätt renlig av sig så vi får se. det första hon gjorde var att fixa lite i köket samt torka av ytor... hmm inte Pattys och Emilias sttil iaf.

Jaja vi drar om en timme

En massa onyttigheter

Idag har vi gottat oss som grisar. Bagetter med nutella till frukost med jordgubbar. Sen glass med jordgubbar och snart är det dags för födelsedagskalas. Caroline har varit här och gjort negerbollar till fstn sen hörde jag ngt om prinsesstårta och kladdis..

Haha vadå gå upp i vikt i Paris :)


Yrväder i Paris.

Oki igår gick det inte så lätt som jag trodde när det gällde att ta sig till rätt metro station och träffa Emilia och Elin.

Först så gick jag till metron. Sen vsste jag att det skulle vara någonting M på metro stationen så jag hade 2 att välja på. Jag valde den längst bort. Gick av där. Kollade runt frågade lite snällt men det e ju så svårt då hälften inte ens kan prata franska. Men så träffade jag 2 trevliga tjejer som var franska varav den ena kunde prata braa engelska.Så jag fick lite hjälp samt gav min ail och nr till henne för hon var jätte trevlg och det visade sig att hon hade bott i London typ ett år därför kunde hon prata engelska. :)

Men jag hade så klart hoppat av på fel metro station.
Ner i metron och åka tllbaka några stationer. Kom fram in på en bar å hörnet fråga efter The frog och först säger han att jag e där att det är rätt ställe.. Men icke. Sen säger han till slut vart det är så jag går dit.
I baren frågar jag efter Emilia. Han säger g ner och knacka på den första dörren som leer till köket. Jag gör det. Ingen öppnar. Upp till baren igen och be dom kalla på henne för ingen öppnar. Så efter ett tag springer han ner och kollar. Ingen där. Hon måste ha gått!!!
Men FUCK Emilia. VART FAN E DU??

Oki. Ingen pank. Frågar efter Emilias nr. Jag får det. Frågar efter en telefon. Tyvärr lånar inte ut telefonen. Oki har iaf nr nu då... Ut och hittar en grupp med mnniskor. Frågar lite snällt om en telefon och voila! En mobil, slår nummret.
Eilia svarar och jag utbrister: "EMILIA!!! Vart e du? Jag står utanför The frog där du jobbar KOM HIT!!! Jag e lost!!
Emilia dyker upp vi sticker till en anan frog bar. En massa öl på det. De stänger, vi drar till SixtySeven. Gratis inträde och VIP. Stannar inte så änge. ina fötter värker. och vidar

Mina Fötter Värker...

...Och jag ska ut och dansa i Högklackat... Det är inte klokt hur man kan plåga sig själv.

Jag skulle ut nu och handla en sak och på vägen blir jag stoppad av minst 5 fransmän... Palla.. Har varit här i 4 dagar och jag har redan fåt nog med uppmärksamhet av fransmännen... saknar Sverige vid sådanna tilfällen när man inte ens kan gå ut genom dörren innan någon flyger på en och ställer en massa frågor om vart man kommer ifrån, vad man heter, vad man ska göra och tll råga på allt hela tiden måste kommentera om hur snygg man är. Jag vet så håll käften!!!!!!!!!


Jaja en halvtimme kvar innan jag ska ta metron och möta upp Elin...


Vad trött man an vara då...

Efter Tv showen som jag faktiskt inte förstod ngt av så åkte jag och Yulia till henne tog ngt att äta på vägen. Sen kom Emilia och mötte upp oss och hon var verkligen "snäla kan ni inte flja med mig till The Frog And The Princess, för där finns en kille och han har frågat m jag vill koma och det vill jag men inte utan mina vänner"
Så det gick vi med å trots att vi hade tänkt sticka till en annan bar först egentligen. Men de som vi skulle möta upp där dök upp på The Frog sen så vi tllbringade resten av kvällen där.

Jag träffade en kille som påstod sig vara Zlatan Ibrahimovic (stavning) kusin. Haha ja kanske han e men jag föll inte för det.

Så idag har jag verkligen sovit bort hela dagen (jag skojar inte) Men nu e jag vaken och kl halv 12 ska jag möta upp med Elin och Emilia. Förfest på The Frog och Fest på SxtySeven?

Jag såg ngt om att Britney Spears kommer till Paris i Juli Och det skulle visst inte kosta skjrtan att se henne här.. Få se vad som händer ...

RSS 2.0