58 våningar...

Idag var det jobbigt att kliva upp på morgonen.. Hade egentligen tänkt hinna med en morgonpromenad innan jag skulle till jobbet.. men så blev det dock inte... Det slutade med att jag klev upp 20 minuter innan jag skulle börja jobba.. :S Lite panik hade jag väll trots att det endast tar ca 5 min på cykeln till jobbet... Men jag kom väll ngn min sent.. :S Ingen fara trots allt :)

Eftersom jag inte hann med promenaden så bestämde jag mig för att ha en hiss- fri dag idag.. Detta innebar att jag inte skulle ta hissen utan endast trapporna upp och hissen ner.... Så det gjorde jag och det slutade med att jag idag har klättrat 58 våningar i trappor :) Duktigt Carolina... :) haha (måste ju få berömma mig själv... )

Men om några minuter ska jag börja tvätta... Typ alla lakan ska tvättas idag för det behövs samt strumpor... Jag vet inte hur det går till . men det känns som att det kvittar hur mkt strumpor jag än handlar så fattas det alltid strumpor,.. :S Så när strumporna börjar ta slut så vet man att det är dags att tvätta .. :)

Ikväll ska jag haem till svärföräldrarna på fika efter min tvätttid såklart... och sen ska jag avsluta kvällen med att kolla på generation fett som går på tv 3 ikväll... Måste säga att jag har följt det programmet men det blir typ bara värre och värre för varje gång.. Förra programmet mådde jag så illa av att jag inte pallade se slutet.. Att ngn vill vara världens fetaste och som hon tryckte i sig mat.. :S

Aja hoppas detta programmet inte är lika groteskt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0